Få gratisprylar genom klagomål |<br/> Billig Studentmat

onsdag 14 september 2011

Få gratisprylar genom klagomål

Nu ska vi på billig studentmat ge ytterligare några tips på saker som kan spara in på matkostnaden.
Som sagt så är det inte alltid så lätt att leva studentliv då det är mycket saker som ska införskaffas som tex studentlitteratur, hyra till studentlyan och liknande. Så här presenterar vi på billig studentmat några av våra  favorittips för att få lite gratiskäk/prylar!

Snabbmatställen
Som i det tidigare inlägget om skabbig studentmat så finns det många sätt att få gratis käk på snabbmatställen. Här kommer ytterligare ett tips på vad du kan göra om du är på ett snabbmatställe  som dock kräver att du beställer något (Om du inte gör en fuskbeställning som i tidigare inlägget.). Beställ den maträtt du känner för, när du nästan ätit upp hela maträtten så ska du varsamt placera ett hårstrå eller en nagel i maträtten och sedan är det bara att gå och klaga i kassan. Detta fungerar inte om du gör det ofta på samma ställe men som tur är så finns det många olika snabbmatställen att tillgå i de flesta städerna.

Klagobrev
Detta är ett underbart och roligt sätt att få hem mat och godis. På nästan alla matvaror du köper så finns det en kundgaranti och det ska du utnyttja. Säg tex att du köpt en påse chips för dina sista pengar, när du kommer hem och öppnar den......bara massa brända chips, då är det bara att höra av sig till kundtjänst och klaga. Men det är sällan chips är brända så då kan man hjälpa det lite på traven genom att grilla ca 1-2 dl(Brukar bara den mängden de vill ha när det gäller chips.) i ugnen som du sedan skickar in till dem för att bevisa att du fått brända chips. Oftast vill de att man skriver ett brev eller mailar och detta kan vara rätt roligt att skriva, hitta på något om att du bjudit över din käresta på middag och att ni skulle avsluta med lite hångel, film och chips men till eran stora besvikelse så var alla chipsen brända/mosiga etc. Det är bara fantasin och ditt sunda förnuft som sätter gränsen. Självklart funkar det med annat än chips, har själv testat med både snus och godis tex.


Så detta var några snabba tips för en fattig student

/Billig studentmat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar