Mina tankar angående den "klassiska" studentmaten |<br/> Billig Studentmat

fredag 9 september 2011

Mina tankar angående den "klassiska" studentmaten

Hej detta inlägg kommer handla om den "klassiska"studentmaten. Den är oftast äcklig och inte så billig som man kan tro. Här är en lista på lite klassisk studentmat:


Nudlar
Om man köper de små paketen med medföljande kryddpåse så är detta inte ett särskild prisvärt alternativ, nudlar innehåller inte särskild mycket näring och dessutom blir det inte särskild billigt ändå. Låt dig inte luras av det låga styckpriset, om du planerar lite så kan du komma mycket billigare undan genom att storhandla billiga basvaror och sedan använda dessa till mat.

Snabbpotatismos i vattenkokaren
Kan tänka mig att det mest är ett rykte men vi testade det, resultatet var en äcklig sörja och en smutsig och svårdiskad vattenkokare. REKOMMENDERAS EJ

Fiskpinnar i brödrosten
Trodde att denna "klassiker" skulle bli god och frasig. Det blev inte gott alls, skalet var nästan bränt och insidan kall och sladdrig.

Snabbmakaroner med ketchup
Må så vara att det blir rätt billigt, men ingen näring och smakar ju förjävligt. Om det gått så långt att du bara har råd med pasta och ketchup så bor du nog lära dig att se över din budget.

Som ni ser är det rätt äckliga alternativ och inte särskild billigt!

Mvh/
Billig studentmat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar